Ändra kontaktuppgifter (för medlem)

Det är viktigt att du och din familj är registrerad med rätt personuppgifter i IdrottOnline. Detta då systemet bl a används för LOK-stödsrapportering och medlemsinformation. Detta gäller alla idrottsföreningar ni är anslutna till.

Ta gärna 5 minuter och logga in för att säkerställa att rätt kontaktinformation är registrerad. För barn och ungdomar som är LOK-stödsberättigade krävs fullständiga personnummer för att föreningen skall kunna söka aktivitetsstöd.

Om du är medlem i Östersunds OK och vill se/ändra några av dina kontaktuppgifter då gör du så här:

1. Logga du in i IdrottOnline via klubbens webb (det lilla hänglåset högst upp till höger på denna sida) Välj "glömt lösenordet" om du ej har eller ej kommer ihåg ditt lösenord.
  2. Navigera dig sedan in till "Min Sida" (I droplisten under ditt namn när du är inloggad)
  3. Ändra det som du eventuellt behöver ändra. Spara och logga ut.
Uppdaterad: 16 APR 2021 14:35 Skribent: Roger Ek

Medlemsansökan