Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Skogsbus (4-6 år)


Välkommen till Östersunds OKs Skogsbus!

Östersunds Orienteringsklubb (ÖOK) har verksamhet för barn från det året då de fyller 4 år - SKOGSBUS. Barnverksamheten är på måndagar kl 18-19 och Skogsbus utgår från parkeringen vid Lugnviks elljuspår.

Skogsbus är för de yngsta barnen (4 och 6 år). Fokus för gruppen är lek och rörelse i skogen. Vi introducerar kartan och karttecken men det är först det år som barnen fyller åtta år som vi börjar med orienteringsträning vilket sker i äldre barngrupper.

För Skogsbus gäller att alla barn som vill får vara med så länge vi har tillräcklig med ledare och kan genomföra verksamheten på ett Coronasäkert sätt. Barnen ska ha sällskap av en ansvarig vuxen under aktiviteterna.

Kostnaden för verksamheten är 400 kr per familj och år (=medlemsavgift). Bra att veta är att som medlem är barnet och föräldern försäkrat under våra aktiviteter samt resorna till och från.

Klubbens verksamhet sköts till största del på ideell basis och klubbens intäkter kommer från våra arrangemang samt genom sponsorintäkter, bidrag och uthyrning av vår klubbstuga. Som medlem i Östersunds OK behöver du som förälder inte sälja lotter eller liknande, men förväntas hjälpa till vid våra olika arrangemang, tex som funktionär eller genom att baka fika eller liknande vid en förfrågan.

Anmälan:

https://forms.gle/AJDhiygaoTDCeana7

Frågor:

Skogsbus: Jenny Nääs This is a mailto link

Uppdaterad: 16 APR 2021 13:32 Skribent: Roger Ek
E-post: Adressen Gömd

 

Medlemsansökan

 

O-ringen funktionär

Postadress:
Östersunds OK - Orientering
c/o Ringvall, Trädgårdsvägen 16A
83243 Frösön

Besöksadress:
Rannåsvägen 48
83191 Östersund

Kontakt:
Tel: 0705735286
E-post: This is a mailto link

Se all info