Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Tour de Trondheim

26 SEP 2018 17:01
Tänk ändå, att få uppleva något för första gången som vuxen! Här kommer lite härlig läsning från en av våra nya medlemmar som hängde med på klubbhelg till Tour de Trondheim i september - tack för det Birgitta!
  • Skapad: 26 SEP 2018 17:01

Nervositeten var där. Just den där nervositeten som var vanlig under tonåren - skulle jag göra bort mig? Skulle jag få vara med? Över trettio år gammal var jag på väg mot mitt första sportläger. Under hela min uppväxt levde jag i förvissningen att "musiken räddade mig från idrotten". Allt jag vetat om mig själv var ställt på ända...
 
Och oj, vilken upplevelse det blev! Jag fick vara med, alltid en varm och välkomnande känsla i gruppen. Av alla, oavsett om man var under tio, över sextio eller någonstans däremellan. Terrängen var utmanande, men åh, så vacker! Mossar, branter och riktig sagoskog. När blicken inte behövdes för att passa kartan eller undvika rötter kunde Trondheimsfjorden glimtas glittrande i solen mellan trädstammar många meter nedanför. Trots några riktiga (rejäla!) bomtider på både mellan och långdistansen så fanns glädjen över varje hittad kontroll där.
 
Helgen, som också innefattade uppfriskande (läs: kallt) dopp i fjorden, tillsammans laga mat till tjugo personer och försöka sova på galonöverdragna madrasser i våningssängar där inga rörelser kunde döljas för stugkompisarna, var för mig en väldigt fin upplevelse.
Jag kan tänka mig fler sportläger i framtiden!
 
/Birgitta
Skribent: Hanna Sunnerheim Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

Bli medlem

Östersunds OK Sponsorhuset

BikeRay - Alla stigar är elljusspår

Postadress:
Östersunds OK - Orientering
c/o Ringvall, Trädgårdsvägen 16A
83243 Frösön

Besöksadress:
Rannåsvägen 48
83191 Östersund

Kontakt:
Tel: 0707435051
E-post: This is a mailto link

Se all info