Hoppa till sidans innehåll

Påskhälsning från styrelsen

23 APR 2019 20:38
Orienteringssäsongen är igång med buller och brak, då vi satte premiärrekord på Parkorienteringen förra veckan! Det börjar nästan kännas tjatigt att skriva om alla rekord. (Näe inte alls tjatigt faktiskt, vilken klubb vi har!) På gång 2019:
  • Skapad: 23 APR 2019 20:38

Årsmötet har varit och det är dags för nya styrelsen att ge sig till känna. 2019 består vi av: Hanna Sunnerheim (ordf), Maj-Britt Ringvall (kassör), Inger Dahlgren (sekreterare), Johan Näslund (TT), Ulf Lindqvist (Ungdom), Anna Hedström Ringvall (arrangemang) samt suppleanter Kristina Larsson (BoM) och Britta Brännström (Ungdom).

Stort tack till avgående styrelseledamöter Lars-Eric Gahlin och Camilla Hamberg som fortsätter sina engegemang i våra kommittéer. 

Den skarpsynte noterade att vi har startat inte mindre än TVÅ nya kommittéer! Tränings- och tävlingskommittén (TT) samt bredd- och motionskommittén (BoM). Under året kommer styrelsen och våra kommittéer att arbeta efter den verksamhetsplan som fastställdes vid årsmötet, bland annat:

ARRANGEMANG

UNGDOM

TRÄNING & TÄVLING

BREDD OCH MOTION

SM SkidO/NUS


ParkO

Skogsfemman

DM Ultralång

Vålådalen 3-dagars

Loffelunken

ÖOK Dagserie

ÖOK Nattserie

Ungdomsträningar

SOL-skola

10-mila i Skåne 26-28 april

Rikslägret i Idre 23-28 juni

Hemmaläger

USM

Daladubbeln 19-20 oktober

Träningar för vuxna/äldre ungdomar

Vårläger

10-mila i Skåne 26-28 april

Klubbhelg: Tour de Medelpad 25-26 maj

Klubbhelg: Tour de Trondheim 6-8 september

Hittaut 2019


Vuxenutbildningar


Var kommer du som medlem in i bilden?

Som deltagare!
Välkommen på våra arrangemang, våra ungdomsaktiviteter, träningar, klubbhelger, stafetter m m. Ju fler desto roligare! Snart är det dags för klubbhelg i samband med Tour de Medelpad 25-26e maj. Vid en klubbhelg reser vi tillsammans, bor tillsammans och springer på fina kartor en bit hemifrån. Klubben subventionerar dessutom dessa resor! Mer information och anmälan hittar du på Eventor klubbaktivitet: https://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=477

Missa inte heller vårens arrangemang på hemmaplan: Parkorienteringen, Frösö 5-dagars, Skogsfemman, Fjällfemman och Vålådalen 3-dagars.

Som funktionär eller ledare!
Vi behöver hjälp vid arrangemang och ungdomsträningar! Var beredd på att bli uppsatt på uppdrag under året. Anmäl dig gärna i vår nylanserade funktionärs- och ledarbank, där du kan kryssa i intresseområden och specialkompetenser. Anmälan via Eventor Klubbaktivitet: https://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=477 

Som ambassadör!
Vi vill att fler hittar till orienteringen, och vi vill gärna bli fler medlemmar! Hjälp till att göra reklam för våra aktiviteter såsom arrangemang, Hittaut och vuxenutbildningar. Gilla och dela vår sida på Facebook, bjud in vänner till träningar och arrangemang, eller tipsa din arbetsgivare om att ansluta sig till hittaut företagsutmaning

Ha en fortsatt härlig vår så ses vi på TC!

Hälsningar från ÖOK Styrelse genom Hanna Sunnerheim

Skribent: Hanna Sunnerheim Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

 Medlemsansökan

O-ringen funktionär

BikeRay - Alla stigar är elljusspår

Postadress:
Östersunds OK - Orientering
c/o Ringvall, Trädgårdsvägen 16A
83243 Frösön

Besöksadress:
Rannåsvägen 48
83191 Östersund

Kontakt:
Tel: 0707435051
E-post: This is a mailto link

Se all info