Hoppa till sidans innehåll

Påskhälsning från styrelsen

02 APR 2018 20:26
Glad Påsk! Vilka sitter i nya styrelsen, och vad är på gång?
  • Skapad: 02 APR 2018 20:26

Hej och glad påsk!

Nu har det gått några veckor sedan årsmötet hölls, och det är hög tid att nya styrelsen ger sig till känna! Ola Lindgren och Marcus Amrén har efter många års idogt arbete valt att lämna styrelsen – tack för allt det arbete och engagemang ni investerat i Östersunds OK, Ola och Marcus!

Nya styrelsen består av mig, Hanna Sunnerheim (ordf), Lars-Eric Gahlin, Camilla Hamberg, Ulf Lindqvist och Anna Hedström Ringvall, samt suppleanter Britta Brännström och Madeléne Wallentin. Vi ska göra vad vi kan för att förvalta den fantastiska verksamhet som under åren byggts upp inom Östersunds OK. Förvalta, men samtidigt inte vara rädda för att se oss omkring och testa nya saker. Har du en idé? Hör gärna av dig! Maila, ring eller haffa någon av oss på TC.

Vad är på gång?

Ja, lite allt möjligt faktiskt! Närmast i tiden ligger ParkO och 10-mila. Jag rekommenderar den som vill veta mer att läsa årsmöteshandlingarna, där verksamhetsplanen för 2018 finns med. Ett litet utdrag i övrigt:

Ledare och funktionärer - fler som gör mindre

Ett stort TACK till alla er som ställer upp som funktionärer och ledare - utan er skulle vi inte ha något ÖOK. Verksamheten i en ideell förening bygger helt och hållet på att vi medlemmar hjälps åt. Fundera på vad just du kan du göra för att  hjälpa till! Kanske kan du sälja kaffe på nästa tävling, kanske kan du  hjälpa till att lägga banor till barn- och ungdomsträningarna, eller kanske är du en fena på hemsideadministration? Alla bidrag gör skillnad!

Under året vill vi satsa på att utbilda fler ledare och funktionärer - är du intresserad eller vet någon som är? Var beredd på anmälningsknappen när det är dags!

Klubbhelger

Känner du till klubbhelgerna? Varje år väljer vi ut några tävlingshelger där vi satsar lite extra. Vi reser tillsammans, bor tillsammans och tävlar på fina kartor runtom i landet. Klubben subventionerar dessutom dessa resor. Hoppas vi ses där! Näst på tur är Tour De Medelpad 10-13 maj. Mer information kommer.

Hitta Ut

Under 2018 kommer HittaUt till Östersund. Tipsa vänner, släkt och kollegor, och testa själv förstås! HittaUt lanseras under World Orienteering Day (WOD) i maj.

Vad är HittaUt? 

"Hittaut är en enkel form av orientering som alla kan göra. Det går till så att ett stort antal checkpoints (kontroller) finns utspridda över hela staden och närliggande skogsområden. Checkpointsen har olika svårighetsgrad och du ska hitta dem med hjälp av en karta. När du hittat en checkpoint finns en kod som du sedan kan registrera online för att se din utveckling och för att vara med och tävla om fina priser."

Läs mer på HittaUts hemsida

 

Idag har jag mjölkat ut det sista ur påskvädret med en härlig skidtur i Offerdal - nu blir det till att ladda om inför träningslägret i Stockholm med Jämtland United till helgen. Vi ses!

 

 

Hälsningar

Styrelsen genom ordföranden, Hanna Sunnerheim

Skribent: Hanna Sunnerheim Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

Bli medlem

Intensivkurs i orientering 12-14 april 2019

BikeRay - Alla stigar är elljusspår

Postadress:
Östersunds OK - Orientering
c/o Ringvall, Trädgårdsvägen 16A
83243 Frösön

Besöksadress:
Rannåsvägen 48
83191 Östersund

Kontakt:
Tel: 0707435051
E-post: This is a mailto link

Se all info