Hoppa till sidans innehåll

Östersunds OK - nytt bankgiro och information om avgifter

14 APR 2019 20:25
Viktig information: Plusgirot tas ur bruk och ersätts av bankgironummer. Justering av tävlingsavgifter för medlemmar. Önskemål om hur ni betalar in era tävlingsavgifter.
  • Uppdaterad: 14 APR 2019 20:25

Hej medlem i Östersunds OK!
Viktig information om betalningar
Östersunds Orienteringsklubb har ett nytt bankgirokonto. När ni betalar in medlemsavgifter, tävlingsavgifter mm skall ni i framtiden betala in dessa avgifter på bankgirokonto 403-3858Tidigare plusgirokonto kommer att tas ur bruk, betalningar till plusgirot kommer alltså inte att fungera.
Tävlingsavgifter
Vid årsmötet 2019 gjordes en justering av tävlingsavgifter - den nya policyn finns att läsa här: http://www.ostersundsok.se/traningtavling/anmalantavling/
Hjälp vår kassör!
Vid deltagande på tävlingar betalas anmälningsavgifter om möjigt direkt till arrangören vid anmälan. I de fall arrangerande klubb inte tar emot direktbetalning, utan fakturerar Östersunds OK för deltagande, ber vi er att i nära anslutning till tävlingen betala in din tävlingsavgift till Östersunds OK. Märk betalningen med namn och vilken tävling betalningen avser (tävlingsnamn och datum).
När vi ändå är i farten: passa på att betala in medlemsavgift för 2019 om du inte redan gjort det. 200 kr för enskild och 400 kr för familj. Passa också på att betala in anmälningsavgifter för DM SkidO och andra tävlingar ni deltagit på under säsongen! 
Tack på förhand!
Hälsningar
Östersunds OK 
Skribent: Hanna Sunnerheim Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

 Medlemsansökan

O-ringen funktionär

BikeRay - Alla stigar är elljusspår

Postadress:
Östersunds OK - Orientering
c/o Ringvall, Trädgårdsvägen 16A
83243 Frösön

Besöksadress:
Rannåsvägen 48
83191 Östersund

Kontakt:
Tel: 0707435051
E-post: This is a mailto link

Se all info