Hoppa till sidans innehåll

ÖOK:s hantering av personuppgifter

17 JUN 2018 20:24
  • Skapad: 17 JUN 2018 20:24

Hej medlem i Östersunds OK!

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrats något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här: 
http://www.ostersundsok.se/Klubben/personuppgiftergdpr/ooksintegritetspolicy/

För att föreningen ska kunna säkerställa att de personuppgifter vi lagrar är korrekta och uppdaterade är det viktigt att du som medlem informerar föreningen om eventuella adressändringar eller andra kontaktuppgifter såsom mailadress eller telefonnummer. Detta gör du genom att logga in på IdrottOnline och uppdatera dina kontaktuppgifter där. Har du inte tillgång till IdrottOnline kan du maila klubben på This is a mailto link och få en inloggning. Inloggad på IdrottOnline kan du som även ta ut ett registerutdrag med de personuppgifter som klubben har om dig.

Mvh Styrelsen

Skribent: Camilla Hamberg
Epost: This is a mailto link

Bli medlem

Intensivkurs i orientering 31 maj - 2 juni 2019

Östersunds OK Sponsorhuset

BikeRay - Alla stigar är elljusspår

Postadress:
Östersunds OK - Orientering
c/o Ringvall, Trädgårdsvägen 16A
83243 Frösön

Besöksadress:
Rannåsvägen 48
83191 Östersund

Kontakt:
Tel: 0707435051
E-post: This is a mailto link

Se all info