Hoppa till sidans innehåll

ÖOK-nytts framtid

2017-12-05 20:45
Ett roligt uppdrag för dig?
  • Uppdaterad: 2017-12-05 20:45

Vår klubbtidning ÖOK-nytt som går ut i brevlådan till många medlemmar och som numera läses via hemsidan av ännu fler är en uppskattad tidning men det börjar vara lite svårt att få in bidrag till tidningen som inte skriver sig själv. Erik Willén som har satt ihop tidningen på ett beundransvärt sätt under en lång tid nu vill gärna lämna över uppgiften till någon annan. 

Därför efterlyser vi nu någon eller några som känner att det vore en rolig uppgift att vara redaktör för vår klubbtidning. Tidningen har haft ett liknande format länge, men lås inte fast tanken vid detta, friheten är stor om i vilket format vi kan sprida reportage, inspiration och information till och mellan medlemmarna. Kanske ska ÖOK-nytt fortsätta vara en tidning eller är det roligare att istället skriva och läsa reportage på en inloggningsbar hemsida, en blogg eller liknande? Om du känner att detta är spännande och tycker det vore roligt att starta upp en ny redaktion för ÖOK-nytt, hör av dig till Lars-Eric eller Camilla, så fort du kan!
 
Styrelsen
 
Här kan du läsa tidigare nummer av ÖOK-nytt:
(Det finns goda möjligheter att gå på utbildning om hur man publicerar material på klubbens hemsida som ligger på Idrott Online också om man vill det.)

 

Skribent: Camilla Hamberg
Epost: This is a mailto link

Bli medlem

BikeRay - Alla stigar är elljusspår

 

Postadress:
Östersunds OK - Orientering
C/o Gahlin, Hallonvägen 7
83162 Östersund

Kontakt:
Tel: 070-3507352
E-post: This is a mailto link

Se all info