Hoppa till sidans innehåll

Intensivkurs i orientering 12-14 april 2019

10 MAR 2019 13:40
Helgen 12-14 april ordnar ÖOK klubbens första intensivkurs för vuxna nybörjare! Kursen anordnas utifrån ett beprövat koncept med bra resultat och kommer att hållas i klubbens stuga i Rannåsen. För att det pratiska ska gå ihop behöver vi funktionärer.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2019 13:40

Helgen 12-14 april ordnar ÖOK klubbens första intensivkurs för vuxna nybörjare! Kursen anordnas utifrån ett beprövat koncept med bra resultat och kommer att hållas i klubbens stuga i Rannåsen. Kursen inleds på fredagen med fika, information och en ”kartpromenad”. Under lördagen varvas teoripass med praktisk orientering i terrängen. På söndagen kommer deltagarna att få prova på en ”träningstävling” som kommer att likna en riktig tävling med SI-stämpling och möjlighet att följa sin bana via Livelox efteråt. Förhoppningen är att fler ska hitta till den fantastiska sporten orientering och vilja delta i klubbens aktiviteter.


För att det pratiska ska gå ihop behöver vi funktionärer till olika uppgifter under helgen:

  •  5-6 uppföljare: När deltagarna ger sig ut på sina första orienteringsäventyr behövs personer som kan leda, coacha, följa upp och ”skugga” (du kommer att få en instruktion om hur du följer upp).
  • 1-2 kontrollutsättare/kontrollintagare
  • 1-2 ”matfixare”: Hjälp att duka fram fika och lunch.

Schema:
Fredag 18-20.30 (Funktionärer samlas kl. 17)
Lördag 9-16
Söndag 9-15

Som funktionär under intensivkursen kommer du att få träffa ett gäng med glada och nyfikna deltagare och du kommer att ha en viktig roll i att vara ambassadör för sporten. Vi som arbetar under helgen blir ett gott team och naturligtvis kommer du att fika och äta lunch tillsammans med oss. Du kan välja att vara funktionär en dag eller flera.


Anmäl ditt intresse som funktionär till This is a mailto link eller anmäl dig på Eventor Klubbaktivitet här. Ange vilken funktion du önskar och vilken/vilka dagar du vill vara med.


Allt gott önskar kursledarna Lars-Eric Gahlin och Kristina Larsson!

Skribent: Hanna Sunnerheim Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

Bli medlem

Östersunds OK Sponsorhuset

BikeRay - Alla stigar är elljusspår

Postadress:
Östersunds OK - Orientering
c/o Ringvall, Trädgårdsvägen 16A
83243 Frösön

Besöksadress:
Rannåsvägen 48
83191 Östersund

Kontakt:
Tel: 0707435051
E-post: This is a mailto link

Se all info